Zoeken naar personal coach rotterdam

 
personal coach rotterdam
Personal trainer in Rotterdam. Roland Polm, trainer Sport more.
Personal trainer in Rotterdam. Tegenwoordig zijn we erg druk met ons werk, gezin en sociale leven. Door je drukke agenda is het vaak lastig om tijd vrij te maken om te sporten en even de focus helemaal op jezelf te hebben.
personal trainer opleiding
Sport more Personal training in Rotterdam.
Door middel van een persoonlijke aanpak en vanuit een no-nonsense mentaliteit mensen te helpen hun doelen ten aanzien van hun gezondheid te behalen. Lekker resultaat gericht werken waarbij zeker ook plaats is voor plezier tijdens de trainingen! Adres: Veldkersweg 28 3053JR Rotterdam Tel: 06-18133560 Mail: Roland Polm Stel je vraag: formulier. Personal Hormonal Profiling.
personal coaching
Body Balance Personal Training voordelig voor iedereen in Rotterdam: Body Balance.
Als personal trainer houdt hij ervan om iemand dichterbij zijn doelstelling te brengen, waarbij hij wel 200% inzet verwacht van de client. Zelf heeft Royce aan discipline geen gebrek. Hij heeft keihard getraind voor de marathon van Rotterdam met de doelstelling om onder de 4 uur te lopen.
loopbaancoaching rotterdam
Corion Coaching: Psycholoog of personal coach in Rotterdam!
Corion Coaching: Psycholoog of personal coach in Rotterdam! Corion Coaching in Rotterdam biedt coaching op maat, op het gebied van onder andere studieloopbaan en persoonlijkheid. Coaching op maat, Specialist in ADHD, Coaching, psycholoog, Rotterdam, effectieve coaching., / 2 / 2.
Eetkamerstoel
Coaching Rotterdam Robert Baars Loopbaan Life coach HomeRobert Baars Coaching Loopbaan, life personal coach in Rotterdam.
Loopbaan, life personal coach in Rotterdam. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Wat gaan we doen? Je hebt interesse. Waar je op mag rekenen.: Wat je specifieke coachingsvraag ook is, je krijgt altijd zicht op hoe en waarom je vastloopt bij het realiseren van je doelen en wat je daaraan kunt doen.
online spaarsysteem
FTPT Personal training.
Dan is FTPT Rotterdam iets voor jou! Sporten en gezond eten zijn van essentieel belang om je lichaam fit te houden. Fit zijn betekent: goed in je vel zitten, over een gezonde dosis energie beschikken, vrij zijn van kwetsuren en zeker niet onbelangrijk een sterk lichaam hebben. Bij FTPT werk je met een eigen personal trainer.
personal trainer amsterdam
Jouw personal coach in Rotterdam JE BENT MEER.
De kennis en ervaring van de personal coach helpen jou hierbij. De personal coach biedt vooruitgang in jouw carriëre. De personal coach is niet alleen actief in en om de regio Rotterdam. Iedereen die bepaalde belemmeringen wil verbeteren of sterkte punten verder wil uitbouwen kan bij de personal coach terecht.
Home BK Personal Training en Coaching.
Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een sportieve uitdaging en een streven om het optimale uit zichzelf te halen. Maar ook mensen die een stok achter de deur nodig hebben of extra gemotiveerd willen worden en blijven. BK Personal Training. 3011 PP Rotterdam.
Next Level Lifestyle Personal Training Lifestyle Coaching Rotterdam.
Next Level Lifestyle is opgericht in 2008 en wordt met ontzettend veel passie gerund door personal trainer en lifestyle coach; Alicia Sofia. Next Level Lifestyle is gespecialiseerd in Personal Training. Functional Training en Lifestyle coaching maken hier een onderdeel van uit. Wij voorzien jou van uitdagende en verantwoorde trainingen. Sport is een taal die een ieder spreekt, echter kun je deze nog meer gaan beheersen als je bewust bent van jouw huidige sportlevel. Ondanks dat sporten een grote basis legt voor het bereiken van jouw gewenste doelen is coaching op het gebied van voeding, beweging én rust net zo belangrijk. Elk begin is lastig. Nadat je de eerste stap hebt gezet worden er doelen geformuleerd en wordt er gewerkt aan de fundamenten van training. Hierdoor zorg je er voor dat jij je lichaam fitter en sterker maakt en niet meer kan en zal laten terug vallen naar jouw huidige begin status. Wij begeleiden zowel mannen als vrouwen. Coachen op het gebied van over en ondergewicht. Werken met de beginnende en vergevorderde sporter. Motiveren de ongemotiveerde en dagen de ondernemers van Rotterdam en omstreken uit.

Contacteer ons