Meer resultaten voor personal coach groningen

 
personal coach groningen
Personal Training Plaza Sportiva. Personal Training Plaza Sportiva.
Hierdoor kan personal training zelfs goedkoper zijn. Ilse de Rooij 34 jaar over haar ervaring met Marco Nijland. Tijdens de trainingen kijkt hij naar je bewegingen. Hoe je loopt, rent en staat bijvoorbeeld. Sta jij altijd op twee benen of hang jij net als ik wel eens op een kant, als je staat te praten bijvoorbeeld? Marco is alert en wijst me erop dat ik niet alleen in de training, maar juist ook in het dagelijkse leven een goede houding moet aannemen. Marco kijkt verder dan de trainingen zelf. Hij legt verbanden met mijn houding en past daar zijn oefeningen op aan. Hij daagt je uit om het maximale uit de training te halen. Tijdens de hele training is hij geconcentreerd en nauwlettend aanwezig. Alle spiergroepen komen tijdens de trainingen aan bod. Marco zorgt behalve voor de inhoud, ook voor de juiste begeleiding en motiviatie. Het is een heerlijk gevoel dat er iemand is die me helpt en coacht in het behalen van mijn doel. MAAK NU GEBRUIK VAN ONS KENNISMAKINGSAANBOD. 3 x uur persoonlijke trainingActieprijs 5495, normaal 6750., Boumaboulevard 527, 9723 ZS, Groningen.
personal trainer opleiding
Personal trainer Groningen kosten Personal-trainer.nl.
Wij bieden alle personal trainers uit Groningen de mogelijkheid om bij ons een profiel aan te maken. In dit profiel kunnen zij aangeven welke ervaringen en diplomas zij hebben, welke tarieven zij hanteren en bijvoorbeeld waar hun sterkste kanten liggen.
personal coaching
Personal trainer overzicht Groningen, Nederland PersonalTrainers.nl.
Opleidingen: 3e jaars ALO student bijna afgerond Personal trainer diploma Bootcamp diploma. Specialisme: Afvallen, krachttraining en doelgericht trainen. Opleidingen: Fitness First Personal Trainer, Trainer Coach, NLP Trainer Coach, Groepscoach, NEI Coach, Life. Specialisme: Inspanningsfysiologie Energy Control, Pilates, Yoga, Rompstabiliteit, voedingsdeskundige.
dames horloges
Personal Trainer Fit20 Groningen.
Welkom bij fit20: Fitness met Personal Trainer in Groningen. fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 Groningen train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer. Je traint één keer per week, op afspraak, in je gewone kleren, douchen is niet nodig.
makelaars
The Body Buddy Home.
Dit doet zij d.m.v. Personal Training en Bootcamp in de stad Groningen en een landelijk online programma voor dames. Dankzij haar gedrevenheid, passie en inzet is Esther een grote inspiratiebron voor anderen en mag zij zichzelf in 2017 de beste Personal Trainer van Nederland noemen.
spaar rentes
Food and Motion: sportdiëtist, personal trainer en bootcamp in Groningen Personal trainer dietist afvallen in Groningen Food and Motion.
Door voedingsadviezen te combineren met personal training, bootcamp workouts en leefstijlcoaching help ik jou om af te vallen, sterker, fitter en gespierder te worden zodat jij er niet alleen goed uit ziet maar je ook goed voelt. Personal trainer Groningen.
Dreamfit.nl Premium Fitness Club Groningen Helpman.
Naast hard werken aan je lichaam en gezondheid is lachen ook erg gezond! VRAGEN OVER PERSONAL TRAINING, SMALL GROUP TRAINING, VOEDING EN MEER? VRAAG ÉÉN VAN ONZE PROFESSIONALS. DREAMFIT PREMIUM FITNESS CLUB. Verlengde Hereweg 113-115, 9721 AJ Groningen. LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN!
Over Yorah Personal Training, Group training, Massages, Yoga en Reizen.
Personal Trainer / Voeding Lifestyle Coach. Athene, Dubai en Groningen 2012. Aan Maro, een van mijn Griekse vriendinnen die grafisch ontwerpster is, vroeg ik of ze een logo voor me wilde ontwerpen, voor het bedrijf. Maro heeft in het logo mijn missie, de bedrijfsmissie, de diensten en mijn persoonlijkheid verwerkt.
Home Qvitaal.
MEER OVER LIFESTYLE COACH. Veel mensen vinden het lastig om in hun eentje te gaan sporten. De groepstrainingen van Qvitaal bieden de oplossing! Namelijk trainen in groepsverband onder begeleiding van een personal trainer. Elke training kan er op jouw eigen niveau gegeven worden. MEER OVER GROEPSTRAINING. Qvitaal is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Leefstijlprofessionals. Van Ketwichverschuurlaan 102. 99721 SW GRONINGEN.

Contacteer ons