Zoeken naar mental coach amsterdam

 
mental coach amsterdam
Mental Coach Congres i.s.m. de Hogeschool van Amsterdam NLcoach.
Mental Coach Congres i.s.m. de Hogeschool van Amsterdam. 8 april, 2016 1600: 2045.: Op vrijdag 8 april 2016 organiseren NLcoach en de Hogeschool van Amsterdam een congres wat geheel in het teken staat van het thema MENTAAL. Tijdens dit congres staat kennis halen en delen incl.
outplacement amsterdam
Goede relatietherapeut en mental coach in Amsterdam? Propio Forsa.
Hoe wil je omgaan met weerstand en hindernissen? Bij Propio Forsa Amsterdam vind je de mental coach of relatietherapeut die ervoor zorgt dat jij nu eindelijk die stap gaat zetten die je zo graag wilt zetten. Als personal coach / therapeut werk ik vanuit verschillende stromingen die ik telkens op een creatieve manier combineer, zoals NLP, TA transactionele analyse, mindfulness, systemisch werken, familieopstellingen en energetisch lichaamswerk.
pandora
Jouw mental coach in Amsterdam? STERK! Coach Amsterdam.
Jouw mental/personal coach in Amsterdam? Een bijzonder gesprek! Routine en drukte maken het soms moeilijk om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te functioneren. Met coaching néém je de nodige tijd om bewustzijn te vergroten.
makelaar eindhoven
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
spaar
Coaching New Mental Coaching.
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4. Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma Life is beautiful van RTL4. Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar! New mental detox programma is klaar!
personal coaching
great Amsterdam, fysiotherapie, personal training en mental coach.
Om optimaal voorbereid te starten, doen we graag een medische check en stemmen je trainingsschema af op je persoonlijke doelen. Mental coaches, personal trainers en nutrition coaches stimuleren je en zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Loop je onverhoopt een blessure op, dan kun je meteen met onze fysiotherapeut aan de slag.
Peggy Mental Coaching Coaching voor bedrijven, organisaties en particulieren in Amsterdam.
Over Peggy Mental Coaching. De kern van het zelf blijft altijd onveranderd maar hem durven te ontdekken is de kunst. Ik ben altijd een opvallende vrouw geweest maar erg introvert en verlegen. Meestal kreeg ik het echter voor elkaar met een selecte groep mijn passie onder woorden te brengen. Veel talent dat we hebben passen we niet toe in ons leven. Vaak komt dit naar voren als anderen daar een appèl op doen. Het is mij gelukt niet meer verlegen ze staan ten opzichte van mijn kwaliteiten, nu wil ik dit graag door geven via mijn werk als Coach. Nu spreek ik door mijn ontwikkeling integer en liefdevol over allerlei elementen uit de Nederlandse cultuur met al zijn verschillen en overeenkomsten zijn beperking en zijn verwondering. Ik ga van hoog tot laag van het oppervlak tot de diepte. Postjesweg 6-8 1057 EA Amsterdam.
Kontrast Coaching NLP Coach Amsterdam NLP Coaching Mental Coach.
Kontrast Coach Amsterdam zit midden in Amsterdam op het Westergasterrein. Bij Kontrast Coach Amsterdam werken we nauw samen met jou om aan je doelen te werken. De coach sessies zorgen voor een plan die je direct in actie zetten zodat jij richting je ultieme doel gaat.
Opleiding Mental Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Amsterdam, Hampshire The Manor. Startdatum 25 november 2017. Einddatum 12 mei 2018. Er is een wachtlijst. Je kunt wel inschrijven. Den Haag, Hampshire Babylon. Startdatum 17 februari 2018. Einddatum 07 juli 2018. Eindhoven, Holiday Inn. Startdatum 02 februari 2018. Einddatum 06 juli 2018. Hilversum, De Koningin. Startdatum 18 februari 2018. Einddatum 08 juli 2018. Altijd een oplossing als de opleiding vol is. Als een opleiding vol is dan zoeken wij graag naar andere mogelijkheden. In het geval van voldoende belangstelling, starten we bijvoorbeeld een nieuwe groep. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Mocht er te weinig belangstelling zijn voor een tweede groep, dan zoeken wij in overleg naar een oplossing. Sonnevelt biedt geïnteresseerden altijd een oplossing! Download hier je lesrooster. Mental Coach 2017-2018.

Contacteer ons